Pateuri cu ficăţei de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Caşcavalul ras se amestecă cu smântâna, pătrunjelul tăiat mărunt şi se potriveşte de sare.

Aluatul de foietaj se taie în pătrate. În mijlocul pătratului se pune o linguriţă din amestec, iar deasupra un ficăţel sau o jumătate de ficăţel, în funcţie de cât de mare este.

Se unesc colţurile pătratului, se pun într-o tavă cu hârtie de copt şi se coc în cuptorul preîncălzit la 200 grade.

Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de curcan cu rozmarin Friptură de curcan cu rozmarin

Rețeta mai nouă   Pulpe de pui cu ciuperci şi caşcaval Pulpe de pui cu ciuperci şi caşcaval

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro