• Pateuri cu brânză şi ou

    Pateuri cu brânză şi ou

    Brânza telemea se sfărâmă şi se amestecă cu un ou. Aluatul foietaj decongelat la temperatura camerei, se…

  • Pateuri cu piept de pui şi caşcaval

    Pateuri cu piept de pui şi caşcaval

    Caşcavalul ras se amestecă cu smântâna şi pătrunjelul tocat. Se adaugă sare dacă este nevoie. Pieptul…

  • Pateuri cu ficăţei de pui

    Pateuri cu ficăţei de pui

    Caşcavalul ras se amestecă cu smântâna, pătrunjelul tăiat mărunt şi se potriveşte de sare. Aluatul de…

  • Pateuri cu ciuperci

    Pateuri cu ciuperci

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ciupercile tăiate din conservă, usturoiul…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro