Omletă cu kaizer şi ceapă verde

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa verde tăiată mărunt se căleşte în 2-3 linguri de ulei.

Peste ceapa călită se adaugă kaizerul tăiat cubuleţe. Se călesc împreună până se rumeneşte kaizerul.


Ouăle se bat cu sare şi piper.

Ceapa şi kaizerul călite se transferă într-un vas termorezistent, iar peste ele se pun ouăle bătute.

Deasupra se adaugă caşcavalul ras.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20 de minute, până se rumeneşte.

Se serveşte fierbinte.


Etichete: omleta | kaizer | ceapa | oua
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Îngheţată cu banane Îngheţată cu banane

Rețeta mai nouă   Tort cu ciocolată şi pere Tort cu ciocolată şi pere

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro