Îngheţată cu banane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Gălbenşurile, laptele şi zahărul se amestecă pe baie de apă până se obţine o cremă groasă.


Se lasă să se răcească.

Crema mascarpone se amestecă cu bananele.


Apoi se adaugă frişca bătută.

Ceea ce se obţine de amestecă cu crema de gălbenuşuri, rece.

Se bagă la congelator şi se serveşte cu topping de dulceaţă sau orice alt topping.


Etichete: inghetata | banane
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • delicatesa!...felicitari si mii de multumiri ptr.reteta.

  Rețeta mai veche Pilaf cu spanac Pilaf cu spanac

Rețeta mai nouă   Omletă cu kaizer şi ceapă verde Omletă cu kaizer şi ceapă verde

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro