• Omletă cu brânză și măsline

    Omletă cu brânză și măsline

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în 2 linguri de ulei. Se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe şi se călesc…

  • Ouă fierte cu sos de ciuperci

    Ouă fierte cu sos de ciuperci

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt până devine aurie. Se adaugă ciupercile, cubul de concentrat…

  • Shakshuka cu vinete

    Shakshuka cu vinete

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în două linguri de ulei de măsline. Ardeiul se taie cubuleţe, la fel…

  • Roșii umplute cu ouă

    Roșii umplute cu ouă

    Kaizerul se taie cubuleţe mici şi se pune într-o tigaie, pe foc, până se prăjeşte. Roşiile se scobesc…

  • Ouă poșate pe strat de brânză

    Ouă poșate pe strat de brânză

    Brânza se sfărâmă cu furculiţa şi peste ea se toarnă laptele, usturoiul pisat şi se amestecă bine. Aceste…

  • Omletă cu arome indiene

    Omletă cu arome indiene

    Roşiile se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie mărunt. Ghimbirul se taie şi el mărunt. Ouăle se bat împreună…

  • Omletă cu ciuperci

    Omletă cu ciuperci

    Ouăle se bat bine cu sare şi piper. Se adaugă ciupercile şi mărarul şi se amestecă. Într-o tigaie unsa…

  • Ouă cu ciuperci, kaizer şi brânză la cuptor

    Ouă cu ciuperci, kaizer şi brânză…

    Ciupercile se taie felii, apoi se trag la tigaie cu puţin ulei, sare şi piper, până se evaporă tot sucul…

  • Omletă cu cartofi, ardei şi ceapă

    Omletă cu cartofi, ardei şi ceapă

    Ceapa se taie mărunt. Ardeiul se taie cubuleţe. La fel şi cartofii. Ouăle se bat cu sare. Într-o tigaie se…

  • Menemen - omletă turcească

    Menemen - omletă turcească

    Ceapa se taie mărunt, ardeiul se taie fâşii de aproximativ 2 cm. Roşiile se scobesc de miez, apoi se taie…

  • Ouă ochi la cuptor cu spanac

    Ouă ochi la cuptor cu spanac

    Spanacul se spală foarte bine sub jet de apă rece. Între timp se pune la fiert apă cu sare şi când începe…

  • Omletă cu roşii

    Omletă cu roşii

    Ceapa se taie mărunt; la fel şi ardeiul iute şi ghimbirul. Într-o tigaie se încinge untul şi se călesc…

  • Omletă spaniolă cu mazăre

    Omletă spaniolă cu mazăre

    Cartofii se taie cubuleţe mici şi se pun la fiert în apă cu sare. Mazărea se fierbe şi ea în apă cu sare.…

  • Tigaie cu legume şi ouă ochi

    Tigaie cu legume şi ouă ochi

    Într-o tigaie se încinge puţin ulei şi se căleşte dovlecelul tăiat cuburi, până se rumeneşte şi se…

  • Omletă provensală

    Omletă provensală

    Ardeiul se taie cubuleţe.    Prazul se taie mărunt.    La fel şi ceapa verde.    În…

  • Ochiuri cu kaizer la cuptor

    Ochiuri cu kaizer la cuptor

    Vasele de ceramică se ung cu unt. Kaizerul se taie fâşii şi se pune la baza vaselor. Frunzele de ceapă verde…

  • Ouă cu sos de muştar

    Ouă cu sos de muştar

    Se fierb ouăle tari, în apă cu sare. Castraveţii se taie cubuleţe. Făina se prăjeşte în unt, amestecând…

  • Shakshuka

    Shakshuka

    Ceapa se taie solzişori şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ardeiul gras tăiat fâşii subţiri. şi…

  • Ouă thailandeze

    Ouă thailandeze

    Ouăle se fierb, se curăţă şi se prăjesc în ulei încins. Se scot pe un şerveţel absorbant. Separat se…

  • Ouă Benedict

    Ouă Benedict

    Chifla se taie pe jumătate şi se pune la încălzit la sandwich maker. Se lasă să se rumenească. Baconul…

  • Cuib de mămăligă cu brânză şi ou

    Cuib de mămăligă cu brânză şi…

    Se unge cu unt un vas termorezistent. Se tapetează cu mămăligă. Se umple "cuibul" cu brânză telemea sfărmată.…

  • Omletă din albuşuri cu brânză

    Omletă din albuşuri cu brânză

    Brânza telemea şi caşcavalul se rad şi se amestecă. Ardeiul se curăţă de seminţe şi se taie cubuleţe.…

  • Omletă cu ardei şi ciuperci

    Omletă cu ardei şi ciuperci

    Ardeiul se taie fâşii, ceapa se taie solzişori. Se căleşte ceapa într-o lingură sau 2 de ulei. Se adaugă…

  • Ouă cu roşii şi brânză la cuptor

    Ouă cu roşii şi brânză la cuptor

    Roşiile se taie rondele şi se aşează într-un singur strat pe fundul unui vas termorezistent uns cu ulei de…

  • Roşii umplute cu omletă

    Roşii umplute cu omletă

    Roşiile se spală, apoi se scobesc de miez, astfel încât să rămână peretele roşiilor, întreg. Roşiile…

  • Omletă cu kaizer şi ceapă verde

    Omletă cu kaizer şi ceapă verde

    Ceapa verde tăiată mărunt se căleşte în 2-3 linguri de ulei. Peste ceapa călită se adaugă kaizerul tăiat…

  •  
  • 1
  • 2
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro