Omletă din albuşuri cu brânză

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Brânza telemea şi caşcavalul se rad şi se amestecă.


Ardeiul se curăţă de seminţe şi se taie cubuleţe.

Albuşurile se bat spumă, cu furculiţa, condimentându-se cu piper.

Se adaugă ardeiul cuburi,

mărarul (poate fi şi proaspăt),

şi se amestecă bine.

Într-o tigaie antiaderentă, se pune amestecul la foc mediu.


Se coace pe ambele părţi.

Apoi se ia de pe foc, se pune amestecul de brânză rasă şi caşcaval ras

se pliază pe jumătate şi se acoperă cu un capac. Se lasă să stea 10 minute.

Se serveşte caldă alături de o salată de murături.


Luna aceasta provocarea secretă a venit de la Diana şi blogul care l-am primit a fost al Corinei, Pofta vine gătind. Ne-au făcut cu ochiul câteva reţete de aici, dar cum mai tot timpul suntem în căutare de reţete noi şi uşoare, ne-am oprit la asta.

Etichete: omleta | ardei | oua | albusuri | branza
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pui în crustă de orez cu sos de lămâie Pui în crustă de orez cu sos de lămâie

Rețeta mai nouă   Ştiucă la cuptor cu bere neagră Ştiucă la cuptor cu bere neagră

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro