Tartă cu ouă și ceapă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cele două ouă crude cu un praf de sare

se mixează bine.

Se adaugă 70 g unt topit, chefirul

și făina amestecată cu praful de copt.

Se obține un amestec de consistența unei smântâni.

Ceapa verde se taie mărunt,

ouăle se taie cuburi,

se condimentează cu sare și piper

și se amestecă cu cele 2 linguri de unt topit.

Într-o tavă captușită cu hârtie de copt

se toarnă jumătate din compoziția de aluat,

apoi amestecul de ceapă cu ouă,

iar deasupra restul de aluat.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 50 de minute.

Se scoate din cuptor, se unge cu gălbenușul bătut cu lapte și se mai lasă în cuptor pentru încă 10 minute, până se rumenește.

Se servește caldă sau rece.

(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somn la grătar Somn la grătar

Rețeta mai nouă   Nuci umplute cu cremă de unt și ciocolată Nuci umplute cu cremă de unt și ciocolată

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro