Tigaie cu legume şi ouă ochi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-o tigaie se încinge puţin ulei şi se căleşte dovlecelul tăiat cuburi, până se rumeneşte şi se înmoaie.

Se adaugă usturoiul tăiat mărunt

şi roşiile tăiate cuburi.

După ce s-au mai înmuiat puţin şi roşiile, se adaugă sosul pesto

şi se mai lasă pe foc 5 minute.

Când toate legumele sunt bine pătrunse, se sparg ouăle, unul lângă altul, în tigaie.

Se presară cu sare şi piper

şi se acoperă cu un capac, menţinându-se la foc mic, până sunt gata ouăle (aproximativ 5 minute).

Se serveşte imediat.


Etichete: legume | oua | dovlecel | rosii
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Chec Chec

Rețeta mai nouă   Piept de curcan la grătar Piept de curcan la grătar

publicitate
Comentarii (7)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro