Piept de curcan la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de curcan se tranşează în bucăţi nu foarte groase.

Usturoiul se pisează şi se adaugă împreună cu celelalte condimente peste carnea de curcan.

Se stropeşte cu ulei şi se amestecă bine.

Se lasă se stea cam 15 minute, apoi se pune pe grătarul încins şi uns cu ulei.

Se întoarce ce ambele părţi până se rumeneşte frumos şi este bine pătruns.

Se serveşte cu orice fel de garnitură, dar mai ales cu o mâncare de spanac cu sos de roşii.

(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tigaie cu legume şi ouă ochi Tigaie cu legume şi ouă ochi

Rețeta mai nouă   Caras marinat la cuptor Caras marinat la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro