Valdostana din piept de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui la grătar se aşează într-un vas termorezistent.

Peste fiecare bucată de piept se pune câte o jumătate de felie de şuncă presată.


Peste şuncă se aşează caşcavalul tăiat felii.

Deasupra se pun roşiile tăiate rondele.

Se dă la cuptor pentru 20-25 de minute, până se rumenesc roşiile de deasupra.


Se poate servi alături de orice garnitură.

Etichete: valdostana | piept de pui | pui
(28 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • felicitari

  Rețeta mai veche Friptură de curcan cu sos de vin la cuptor Friptură de curcan cu sos de vin la cuptor

Rețeta mai nouă   Cartofi copţi cu şuncă afumată Cartofi copţi cu şuncă afumată

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro