Valdostana din piept de pui
Mod de preparare
Pieptul de pui la grătar se aşează într-un vas termorezistent.
Peste fiecare bucată de piept se pune câte o jumătate de felie de şuncă presată.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2057/description/4e383cc14b656.jpg)
Peste şuncă se aşează caşcavalul tăiat felii.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2057/description/4e383cc24ae2e.jpg)
Deasupra se pun roşiile tăiate rondele.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2057/description/4e383cc34fc8e.jpg)
Se dă la cuptor pentru 20-25 de minute, până se rumenesc roşiile de deasupra.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2057/description/4e383cc4527af.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2057/description/4e383cc53b83c.jpg)
Se poate servi alături de orice garnitură.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2057/description/4e383cc63bfd3.jpg)
-
florin27 Mar.2013
felicitari