Piept de pui umplut cu spanac

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Spanacul se spală bine, apoi se opăreşte în apă cu sare.


Se scurge de apă şi se taie fâşii.
Ouăle se bat, apoi se amestecă cu smântâna, coriandrul, sare şi piper.


Se adaugă apoi spanacul scurs de apă şi tăiat fâşii.

Fiecare piept de pui se taie în două şi se formează fiecărei bucăţi câte un buzunar, care se căptuşeşte cu câte o felie subţire de telemea şi apoi se umple cu amestecul de spanac.


Buzunarul se sigilează cu scobitori pentru a nu se desface în timpul preparării. Bucăţile astfel pregătite se aşează într-un vas, se ung cu unt, se presară cu boia, sare şi piper.


Deasupra se toarnă supa de pui, se acoperă cu folie de aluminiu sau cu capac şi se dau la cuptor pentru 30 de minute.

Se serveşte cald.


Etichete: piept de pui | spanac | branza
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Varză dulce călită cu afumătură Varză dulce călită cu afumătură

Rețeta mai nouă   Mâncare de fasole boabe Mâncare de fasole boabe

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro