Ruladă din piept de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se taie pe jumătate. Se ia o jumătate de piept şi se taie astfel încât să nu fie prea gros.

Se bate cu ciocanul pentru şniţele.

Se condimentează.

Apoi se aranjează ingredientele pe toată suprafaţa pieptului astfel pregătit.



Se suprapun capetele şi se prind cu scobitori.

Deasupra se presară cu pesmet sau condiment pentru pui.

Se aşează într-un vas uns cu ulei.

Se adaugă vin alb şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 grade, timp de 30 de minute.



Etichete: rulada | pui | piept de pui
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Savarină Savarină

Rețeta mai nouă   Tartă "Tatin" cu mere Tartă "Tatin" cu mere

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro