Ruladă din piept de pui
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie pe jumătate. Se ia o jumătate de piept şi se taie astfel încât să nu fie prea gros.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-1_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-2_1.jpg)
Se bate cu ciocanul pentru şniţele.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-3_1.jpg)
Se condimentează.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-4_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-5_1.jpg)
Apoi se aranjează ingredientele pe toată suprafaţa pieptului astfel pregătit.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-6_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-7_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-8_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-9_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-10_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-11_1.jpg)
Se suprapun capetele şi se prind cu scobitori.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-12_1.jpg)
Deasupra se presară cu pesmet sau condiment pentru pui.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-13_1.jpg)
Se aşează într-un vas uns cu ulei.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-14_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-15_1.jpg)
Se adaugă vin alb şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 grade, timp de 30 de minute.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-16_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-17_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-18_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-19_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1803/description/file-20_1.jpg)