Ouă fierte cu sos de ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt

şi se căleşte în unt

până devine aurie.

Se adaugă ciupercile,

cubul de concentrat dizolvat în apă fierbinte,

smântâna de gătit

şi mustarul franţuzesc.

Se lasă să fiarbă puţin, apoi se adaugă sucul de lămâie,

se condimentează cu sare şi piper

şi se mai fierbe până se îngroaşă sosul.

Separat se fierb ouăle în apă cu sare, se curăţă de coajă şi se taie felii.

Ouăle astfel pregătite se servesc cu sosul de ciuperci şi muştar.

Etichete: oua
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Iepure cu sos pesto Iepure cu sos pesto

Rețeta mai nouă   Sardine cu coriandru la grătar Sardine cu coriandru la grătar

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro