Ouă poșate pe strat de brânză

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Ouă poşate"

    Într-o cratiţă se pune apa la fiert cu o cană de oţet.

    Se lasă să ajungă la fierbere, după care se ia vasul de pe foc.

    Se sparg ouăle, pe rând şi se lasă în apa fierbinte timp de 11-12 minute.

    Se serveşte imediat.


    Ouă poşate
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Brânza

se sfărâmă cu furculiţa

şi peste ea se toarnă laptele,

usturoiul pisat

şi se amestecă bine.

Aceste amestec se pune pe o farfurie,

iar deasupra se pun ouăle poşate. Se presară cu boia dulce.

Etichete: oua | oua posate
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somon cu sos de soia la grătar Somon cu sos de soia la grătar

Rețeta mai nouă   Prăjitură Pinguin Prăjitură Pinguin

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro