Plăcintă cu iaurt

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se bat ouăle cu 8 linguri zahăr, apoi se adaugă iaurtul scurs bine de zer, grişul şi restul de zahăr.


Se unge tava cu ulei şi se pune câte o foaie care se unge cu ulei, peste care se presară zahăr. Se aşează în acest fel 6-7 foi (jumătate din câte sunt în pachet).

Se toarnă umplutura, se netezeşte şi se acoperă cu foile rămase aşezate în acelaşi mod ca şi cele de la bază. Ultima foaie se unge şi ea cu ulei şi se presară cu zahăr.

Se introduce la cuptorul încălzit în prealabil. Se coace 40 minute la foc mediu. Se scoate din cuptor, se acoperă cu un şervet şi se lasă să se răcească bine înainte de a se tăia.

Etichete: iaurt | branza | placinta
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Foarte buna si usor de facut !

  Rețeta mai veche Ciorbă de burtă Ciorbă de burtă

Rețeta mai nouă   Ficăţei de pui cu sos de bulion Ficăţei de pui cu sos de bulion

publicitate
Comentarii (7)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro