Plăcintă cu brânză dulce şi stafide

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Brânza dulce se amestecă cu zahărul, stafidele şi ouăle.


În tava unsă cu unt se aşează 3 foi de plăcintă unse fiecare cu ulei, apoi se adaugă jumătate din compoziţie şi se întinde uniform.



Se aşează în continuare alte 3 foi unse cu ulei şi apoi se adaugă restul compoziţiei.



Deasupra se aşează ultimele 3 foi, fiecare unsă cu ulei.

Peste ultima foaie se poate adăuga smântână.

Se dă la cuptorul preîncălzit până când se rumeneşte (aproximativ 30 minute la 180 grade).

Se scoate de la cuptor, se lasă să se răcească şi când este aproape rece, se presară zahăr pudră pe deasupra.

Etichete: branza | placinta | stafide
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Rasol de raci Rasol de raci

Rețeta mai nouă   Chiftele din cartofi cu ciuperci Chiftele din cartofi cu ciuperci

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro