Rasol de raci
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1831/description/file-1_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1831/description/file-2_1.jpg)
Se pun legumele la fiert împreună cu condimentele.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1831/description/file-3_1.jpg)
Se spală racii bine în mai multe ape, după care se curăţă de maţele care sunt în spatele cozii.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1831/description/file-4_1.jpg)
După ce s-au fiert legumele bine, se pun racii şi se lasă 10-15 minute la fiert (să fie toţi acoperiţi de lichid).
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1831/description/file-5_1.jpg)
Se scot pe un platou şi se servesc cu mujdei de usturoi.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1831/description/file-6_1.jpg)