Pui de baltă pane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se spală picioruşele de broască, se pun la zvântat şi se condimentează cu sare şi piper.


Din bere, ou şi făină se face un aluat de consistenţa celui pentru clătite.


Picioruşele se dau prin aluat şi se prăjesc bine pe ambele părţi.


Se servesc cu mujdei de usturoi şi lămâie.

Etichete: pane | pui de balta | broaste
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Obleţi prăjiţi Obleţi prăjiţi

Rețeta mai nouă   Macrou cu roșii, usturoi și lămâie la cuptor Macrou cu roșii, usturoi și lămâie la cuptor

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro