Pui de baltă pane
Mod de preparare
Se spală picioruşele de broască, se pun la zvântat şi se condimentează cu sare şi piper.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1855/description/file-1_1.jpg)
Din bere, ou şi făină se face un aluat de consistenţa celui pentru clătite.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1855/description/file-2_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1855/description/file-3_1.jpg)
Picioruşele se dau prin aluat şi se prăjesc bine pe ambele părţi.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1855/description/file-4_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1855/description/file-5_1.jpg)
Se servesc cu mujdei de usturoi şi lămâie.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1855/description/file-6_1.jpg)