Ficăţei de pui pane
- Ingrediente
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1685/description/file-1_1.jpg)
Se bat ouăle.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1685/description/file-2_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1685/description/file-3_1.jpg)
Se amestecă cu făina şi se condimentează.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1685/description/file-4_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1685/description/file-5_1.jpg)
Se pregătesc ficăţeii (se spală, se curăţă şi se condimentează).
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1685/description/file-6_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1685/description/file-7_1.jpg)
Fiecare ficăţel se înmoaie bine în amestecul făcut din ouă cu făină şi se pune în tigaia cu uleiul încins în prealabil.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1685/description/file-8_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1685/description/file-9_1.jpg)
Se prăjesc câte 3-4 minute pe fiecare parte la foc rapid.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1685/description/file-10_1.jpg)
După ce s-au prăjit se aşează pe o farfurie acoperită cu şerveţele pentru a se absorbi excesul de ulei.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1685/description/file-11_1.jpg)
-
ana18 Nov.2013
ficateii se tin in lapte la frigider 1-2 ore,urmeaza pasii tai pana la faina-ou-pesmet-seminte de susan si dupa aceea se prajesc. Dupa parerea mea ca re am facut reteta, preparatul este mai bun.