Ficăţei de pui pane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se bat ouăle.


Se amestecă cu făina şi se condimentează.


Se pregătesc ficăţeii (se spală, se curăţă şi se condimentează).


Fiecare ficăţel se înmoaie bine în amestecul făcut din ouă cu făină şi se pune în tigaia cu uleiul încins în prealabil.


Se prăjesc câte 3-4 minute pe fiecare parte la foc rapid.

După ce s-au prăjit se aşează pe o farfurie acoperită cu şerveţele pentru a se absorbi excesul de ulei.
Etichete: ficatei | ficatei de pui | pane
(25 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • ficateii se tin in lapte la frigider 1-2 ore,urmeaza pasii tai pana la faina-ou-pesmet-seminte de susan si dupa aceea se prajesc. Dupa parerea mea ca re am facut reteta, preparatul este mai bun.

  Rețeta mai veche Saramură de aripioare Saramură de aripioare

Rețeta mai nouă   Sos de roşii pentru fripturi Sos de roşii pentru fripturi

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro