Carne de porc la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Bucăţile de porc se condimentează cu sare, piper şi cimbru.

Pe grătarul uns cu ulei se pun bucăţile de porc, lăsându-se să se rumenească frumos pe ambele părţi.

Se serveşte caldă alături de orice garnitură de cartofi şi salată de murături.

Etichete: carne de porc
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Farfalle cu ton Farfalle cu ton

Rețeta mai nouă   Salată de icre de crap cu ceapă Salată de icre de crap cu ceapă

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro