Porc în sos dulce-acrişor în stil thailandez

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de porc se taie fâşii.

Bucăţile de carne se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins.

Se rumensc pe ambele părţi, apoi se scot pe o hârtie absorbantă, pentru a îndepărta surplusul de ulei.

Usturoiul tăiat mărunt se căleşte în puţin ulei împreună cu ceapa tăiată julien.

Se adaugă ardeiul iute tăiat mărunt şi castraveţii tăiaţi fâşii, fără miez,

roşiile tăiate cubuleţe

Se călesc la foc mare pentru câteva minute, apoi se adaugă carnea.

Se pune zahărul, oţetul, sosul de soia şi se lasă la foc mare pentru încă 3-4 minute.

Se ia de pe foc şi se lasă acoperit timp de 5 minute înainte de a se servi.


Ca urmare a provocării Dulce Românie găzduită luna aceasta de Ioana, ne-am propus ca în fiecare zi din această săptămână să publicăm câte o reţetă din bucătăria internaţională.

Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Moelleux au chocolat Moelleux au chocolat

Rețeta mai nouă   Paste de orez cu mazăre şi somon Paste de orez cu mazăre şi somon

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro