Rulouri cu şuncă şi caşcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ardeiul şi ceapa se curăţă şi se dau prin robot.


Pasta rezultată se amestecă cu muştarul, se condimentează cu sare şi piper, se adaugă cimbru (opţional, se pot adăuga 2 linguri de făină, dacă amestecul este prea lichid).


Carnea de porc se bate cu ciocanul pentru şniţele.


Snitelul astfel pregătit se presară cu sare, piper şi cimbru, apoi se unge cu sosul pregătit mai sus.



Se pune o felie de suncă.


Apoi deasupra se aşează o feliuţă de caşcaval.


Se rulează şi se prinde în scobitori.


Rulouri astfel pregătite se aşează într-un vas termorezistent.


Se adaugă roşiile tăiate sferturi şi usturoiul întreg.


Se presară rozmarin măcinat sau crenguţe, cimbru, se stropeşte totul cu ulei de măsline şi un pahar de vin roşu sec şi se dă la cuptor pentru 45 de minute la 200 grade.



(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • foarte bun

  Rețeta mai veche Brioşe cu morcov şi mere Brioşe cu morcov şi mere

Rețeta mai nouă   Eclere cu ness Eclere cu ness

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro