Eclere cu ness

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Crema de ness pentru eclere"

     

    Într-o cratiţă se pun ouăle, zahărul, zahărul vanilat, nessul, făina şi la final laptele, amestecându-se pe baie de apă până compoziţia se îngroaşă.

     

     

    Se ia de pe foc şi se adaugă untul.

     

     

    Se lasă să se răcească.

     

  2. Preparăm "Glazură pentru eclere cu ness"

    Ciocolata, untul şi capuccino se pun pe foc într-un vas până se topeşte ciocolata.


     

  3. continuăm cu rețeta de bază...

Apa şi uleiul se fierb împreună.


Se adaugă făina şi se amestecă bine cu telul.


Când s-a îngroşat, se ia de pe foc şi se adaugă, pe rând, ouăle, omogenizându-se bine.



Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, cu ajutorul unui poş, se pun cojile de eclere şi se coc la 200 grade timp de 25 de minute.


După ce s-au răcit, cojile se taie pe jumătate şi se umplu cu cremă. Deasupra de pune glazura.


Etichete: eclere | ness
(17 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Eclerele cu ness sunt super , le puteti incerca!

  • e usor de preparat si este extrem de delicioasa
    va spun sa o incercati pentru ca nu o sa dati gres

  Rețeta mai veche Rulouri cu şuncă şi caşcaval Rulouri cu şuncă şi caşcaval

Rețeta mai nouă   Budincă de cartofi cu ardei gras Budincă de cartofi cu ardei gras

publicitate
Comentarii (11)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro