Pomana porcului

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Atât carnea cât şi organele de porc se taie cubuleţe.

Într-un vas cu ulei, se prăjesc mai întâi cubuleţele de ceafă

până se rumenesc.

Se adaugă, apoi, cubuleţele de pulpă

şi se prăjesc şi ele.

Urmează organele: splina,

rinichii,

ficatul

care se prăjesc împreună cu restul cărnii.

Se condimentează cu sare şi piper.

Se serveşte cu mămăliguţă.

Etichete: carne de porc
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cârnați picanți din carne de porc Cârnați picanți din carne de porc

Rețeta mai nouă   Ton caramelizat Ton caramelizat

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro