Porc cu mere la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează cu sare

se freacă bine cu puţin ulei, apoi se adaugă boia, chimen măcinat şi se amestecă.

Pulpa de porc tăiată felii potrivit de groase, se ung cu amestecul de usturoi şi se aşează într-un vas termorezistent.

Merele se curăţă  de sâmburi şi cotor şi se taie bucăţi.

Ceapa se taie şi ea în 4 sau 6, în funcţie de dimensiunea ei, să nu fie foarte mare.

Atât merele cât şi ceapa se adaugă în vasul cu pulpa de porc condimentată. Se pune rozmarinul şi vinul alb, se acoperă vasul

şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de o oră. După acest timp se mai poate lăsa timp de 10 minute fără capac pentru a se rumeni.

Etichete: porc
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pizza quatro formaggi Pizza quatro formaggi

Rețeta mai nouă   Piept de curcan cu ficăței, ciuperci și roșii cherry Piept de curcan cu ficăței, ciuperci și roșii cherry

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro