Friptură de porc la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de porc se taie bucăţi potrivit de groase.

Se condimentează cu sare, piper, cimbru şi ienibahar.

Se acoperă cu vin şi se lasă să stea la marinat timp de 2-3 ore.

Se pune totul într-un vas termorezistent, inclusiv soluţia în care a stat carnea.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 40-45 de minute.

Se poate servi alături de cartofi natur.

Etichete: carne de porc
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Jumări de porc în untură Jumări de porc în untură

Rețeta mai nouă   Tort Smetanik Tort Smetanik

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro