Cartofi cu porc în untură la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie ceapa mărunt.

Se taie cartofii felii

Se pune carnea cu untură într-o tigaie

și se ține pe foc până se topește toată untura de pe ea.

Se scoate carnea din tigaie și se așează într-un vas termorezistent.

Se adaugă cartofii peste carne.

În untura rămasă de la carne se călește ceapa.

Se adaugă peste ceapă bulionul,

Se adauga vinul și se fierbe pentru câteva minute.

Compoziția de ceapă se toarnă peste carne și cartofi, alături de câteva foi de dafin.

Se introduce în cuptorul preîncălzit la 220 grade, pentru aproximativ 1 oră, până sunt gata cartofii.

Etichete: porc
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Șalău la cuptor în stil asiatic Șalău la cuptor în stil asiatic

Rețeta mai nouă   Ciorbă de porc în untură acrită cu zeamă de varză Ciorbă de porc în untură acrită cu zeamă de varză

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro