Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se taie în fileuri subţiri.

Se presară sare şi piper.


Pe jumătate de fileu se pune caşcaval ras.

Peste caşcaval se aşează bucăţile de kaizer.

Se acoperă cu cealaltă jumătate a fileului de piept de pui (eventual se prind cu o scobitoare cele două jumătăţi de piept de pui).

Bucăţile de piept astfel pregătite se pun pe grătarul încins şi se rumenesc pe ambele părţi.

Se servesc cu garnitură de cartofi.
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu vişine şi blat de ciocolată Prăjitură cu vişine şi blat de ciocolată

Rețeta mai nouă   Mâncare de mazăre Mâncare de mazăre

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro