Ruladă din piept de pui în crustă de mac şi susan

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Fiecare piept de pui se taie pe jumătate, rezultând astfel patru bucăţi. Fiecare bucată se bate foarte bine cu ciocanul pentru şniţele, apoi se condimentează cu sare şi piper.

Apoi se unge toată suprafaţa cu usturoiul pisat şi frecat cu puţin ulei.

Se pune apoi caşcavalul tăiat fâşie subţire şi kaizerul, de asemenea tăiat felie subţire.

Se rulează, eventual se fixează capetele cu nişte scobitori ca să nu se desfacă.

Într-un castron se bat ouăle şi separat, în alt vas se amestecă susanul cu macul şi pesmetul în proporţii egale.


Fiecare rulou obţinut se dă mai întâi prin ou, apoi prin amestecul de seminţe. Se prăjesc în ulei încins, pe toate părţile, până se rumenesc bine.



Se serveşte cu orice garnitură.

Am fost foarte încântat de invitaţia Gabrielei şi am acceptat cu drag să particip la provocarea lunii august. Provocarea implică folosirea ca ingrediente puiul şi/sau pruna. Aici am folosit pieptul de pui. 
Etichete: rulada | pui | mac | piept de pui | susan
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Piept de pui în sos de smântână şi caşcaval Piept de pui în sos de smântână şi caşcaval

Rețeta mai nouă   Vinete umplute cu piept de pui Vinete umplute cu piept de pui

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro