Piept de pui în sos de smântână şi caşcaval
- Ingrediente
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se aşează într-un vas termorezistent.
Usturoiul se pisează şi se amestecă cu smântâna, sarea şi piperul.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2065/description/4e387302c2fd1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2065/description/4e387303d7477.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2065/description/4e387304c5704.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2065/description/4e387305ecfba.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2065/description/4e387306e1088.jpg)
Amestecul rezultat se toarnă peste pieptul de pui.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2065/description/4e387307d0add.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2065/description/4e387308e204c.jpg)
Deasupra se adaugă caşcavalul ras.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2065/description/4e387309d4d01.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2065/description/4e38730aecff3.jpg)
Se bagă în cuptorul încins la 200 grade timp de 30 de minute sau până se rumeneşte frumos deasupra.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2065/description/4e38730c00ea7.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2065/description/4e38730cf0aa2.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2065/description/4e38730dd782d.jpg)
-
Elena20 Sep.2013
Imi place aceasta reteta pentru ca este : simpla, rapida si cred ca si foarte gustoasa