Frigărui din muşchi de porc şi legume

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Muşchiul de porc se taie în bucăţi potrivit de mari.

Slănina se taie şi ea cubuleţe.

Ardeiul se taie bucăţi de dimensiunea celor de carne.

Ceapa se taie şi se desface în foi.

Roşiile cherry se taie pe jumătate.

Carnea de porc se freacă cu usturoiul pisat, piper, cimbru şi sare.

Se înşiră pe beţe de frigărui, alternând legumele cu carnea şi slănina.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30-40 de minute.


(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Eu mai pun feliute de dovlecel, mai groase si ciuperci...

  Rețeta mai veche Omletă cu ardei şi ciuperci Omletă cu ardei şi ciuperci

Rețeta mai nouă   Brioşe "Catifea Roşie" Brioşe "Catifea Roşie"

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro