Cabanos cu caşcaval în aluat
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1944/description/4dafe196d4c1c.jpg)
Se amestecă drojdia cu zahărul şi cu sarea până se înmoaie.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1944/description/4dafe1973fd20.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1944/description/4dafe197a3696.jpg)
Se adaugă făina, uleiul şi apa şi se face un aluat ca de pâine.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1944/description/4dafe19810af0.jpg)
Nu se lasă la dospit, se întinde o foaie rotundă, se taie felii ca pizza.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1944/description/4dafe198796e8.jpg)
Cabanosul se taie bucăţi mici şi de-a lungul.
Se pune pe fiecare felie câte o bucată de cabanos, câte un pic de caşcaval, se rulează.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1944/description/4dafe198e4d76.jpg)
Se mai pune o bucată cabanos, puţin caşcaval şi se rulează ca un cornuleţ.
Se pun într-o formă rotundă unsă cu ulei şi se lasă 40-45 minute la crescut.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1944/description/4dafe19950676.jpg)
După ce au crescut se ung cu ou amestecat cu lapte.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1944/description/4dafe199c22ca.jpg)
Se introduc în cuptorul încălzit pentru 35-40 minmute până se rumenesc frumos.
Se scot din cuptor se desfac şi se consumă calde.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1944/description/4dafe19a3492c.jpg)