Drob de miel cu carne de pasăre
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135b58df90.jpg)
Pieptul de pasăre şi măruntaiele se spală bine până iese apa curată, se pun împreună la fiert în apă cu sare.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135b6024d8.jpg)
Se taie ceapa şi usturoiul rondele, se toacă mărunt mărarul şi pătrunjelul.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135b662fe3.jpg)
Până se fierbe carnea se încinge uleiul şi se pune ceapa la călit pentru 5-10 minute.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135b6cbf18.jpg)
După ce s-a călit ceapa, se stinge flacăra şi se adaugă usturoiul.
După ce a fiert bine carnea, se scoate, se lasă la răcit.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135b7485af.jpg)
Se taie cubuleţe şi se dă la maşina de tocat împreună cu ceapa şi usturoiul.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135b7a4e4a.jpg)
Se bat ouăle bine, se amestecă cu smântană.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135b81131d.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135b8754c3.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135b8d4015.jpg)
Se pun deoparte câteva linguri de compoziţie pentru a o turna peste drob, iar restul se amestecă cu compoziţia din carne şi ceapă.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135b945b0c.jpg)
Se adaugă verdeaţa.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135b9aeaf1.jpg)
Se amestecă bine, se condimentează.
Se tapetează tava cu o 1-2 foi de plăcintă unse cu ulei.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135ba2d823.jpg)
Se toarnă compoziţia.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135ba97f70.jpg)
Se acoperă cu marginile foii de placintă, se mai pune 1 foaie deasupra, se unge cu compoziţie de ouă şi smântâna.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135bb15d27.jpg)
Se dă la cuptor pentru 35-45 minute.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135bb7ece7.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1945/description/4db135e4af9f1.jpg)