Drob de miel cu carne de pasăre

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pasăre şi măruntaiele se spală bine până iese apa curată, se pun împreună la fiert în apă cu sare.

Se taie ceapa şi usturoiul rondele, se toacă mărunt mărarul şi pătrunjelul.

Până se fierbe carnea se încinge uleiul şi se pune ceapa la călit pentru 5-10 minute.

După ce s-a călit ceapa, se stinge flacăra şi se adaugă usturoiul.
După ce a fiert bine carnea, se scoate, se lasă la răcit.

Se taie cubuleţe şi se dă la maşina de tocat împreună cu ceapa şi usturoiul.

Se bat ouăle bine, se amestecă cu smântană.


Se pun deoparte câteva linguri de compoziţie pentru a o turna peste drob, iar restul se amestecă cu compoziţia din carne şi ceapă.

Se adaugă verdeaţa.

Se amestecă bine, se condimentează.
Se tapetează tava cu o 1-2 foi de plăcintă unse cu ulei.

Se toarnă compoziţia.

Se acoperă cu marginile foii de placintă, se mai pune 1 foaie deasupra, se unge cu compoziţie de ouă şi smântâna.

Se dă la cuptor pentru 35-45 minute.


(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cabanos cu caşcaval în aluat Cabanos cu caşcaval în aluat

Rețeta mai nouă   Pulpe de pui cu rozmarin şi suc de lămâie Pulpe de pui cu rozmarin şi suc de lămâie

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro