Ficăţei de pui cu ciuperci în sos de vin şi smântână

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

 

Într-un vas termorezistent se pun uleiul, ficăţeii şi ciupercile tăiate cuburi mari. Se sărează, se piperează, se adaugă un păhărel de apă şi se bagă la cuptor pentru o oră, la  200-250 grade.

 

 

După ce s-au pătruns ciupercile, se adaugă smântâna dizolvată în vin şi se mai bagă la cuptor pentru 10-15 minute.


 

 

Se presară busuioc sau rozmarin, după dorinţă.

 

Etichete: ficatei | ficatei de pui
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Foarte buna! Merita facuta!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu brânză dulce Prăjitură cu brânză dulce

Rețeta mai nouă   Cremă de lapte cu smochine Cremă de lapte cu smochine

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro