Prăjitură cu brânză dulce

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Crema la prăjitura cu brânză dulce"

    Albuşurile se separă de gălbenuşuri.

    Brânza se amestecă cu zahărul, gălbenuşurile, amidonul, frişca şi esenţa de vanilie.



     

    Albuşurile se bat spumă şi se încorporează în crema de brânză.


     

  2. continuăm cu rețeta de bază...


Ingredientele se amestecă bine.





Din acest aluat se lasă deoparte o cantitate cât un pumn, apoi restul de întinde o foaie cu mâna, în tava unsă su unt şi tapetată cu făină.


Peste foaie se toarnă crema.


Aluatul pus deoparte se frământă cu făină, astfel încât să fie tare şi bun de dat pe răzătoare şi se rade peste cremă.



Se coace la 180 grade timp de 60 de minute.




(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Buun!

  Rețeta mai veche Quesadilla de pui Quesadilla de pui

Rețeta mai nouă   Ficăţei de pui cu ciuperci în sos de vin şi smântână Ficăţei de pui cu ciuperci în sos de vin şi smântână

publicitate
Comentarii (11)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro