Budincă de paste cu brânză

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pastele se pun la fiert cu sare şi se fierb 10 minute la foc mic (se adaugă mai multă apă pentru că se vor umfla), se pun în strecurătoare şi se spală, apoi se lasă tot în strecurătoare să se scurgă foarte bine de apă.

Se pun într-un castron şi se amestecă cu ouăle, zahărul, coaja de lămâie, brânza şi untul.


În tava unsă cu ulei vom răsturna compoziţia obţinută mai sus.

Se coace la cuptorul încălzit 25 minute, până se rumeneşte.
Etichete: budinca | branza | paste
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort cu mousse de ciocolată şi mousse de piersici Tort cu mousse de ciocolată şi mousse de piersici

Rețeta mai nouă   Tiramisu cu ciocolată Tiramisu cu ciocolată

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro