Tiramisu cu ciocolată

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Cremă tiramisu"


    Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se freacă cu zahărul pudră până se albesc.

    Apoi se adaugă brânza mascarpone peste ele şi se amestecă bine.

    Albuşurile se bat spumă cu sare.

    Şi se adaugă treptat peste crema de gălbenuşuri.

    Albuşul se pune în porţii mici deoarece s-ar putea să fie prea muilt şi să nu fie nevoie de toată cantitatea.

  2. Preparăm "Cremă ganache cu ciocolată"


    Se pune frişca cu ciocolată la foc mic până se topeşte ciocolata.

    Dupa ce s-a topit ciocolata se lasă la rece până se raceşte de tot.

    Apoi se bate ca şi cum ar fi frişcă simplă.
    La final se adaugă esenţă de rom.

  3. continuăm cu rețeta de bază...

Pişcoturile se înmoaie în cafea, se alternează un strat de pişcoturi cu un strat de cremă ganache sau cremă tiramisu. 

Se ţine 4-5 ore la frigider.

Etichete: ciocolata | tiramisu
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Budincă de paste cu brânză Budincă de paste cu brânză

Rețeta mai nouă   Pilaf cu pipote de pui Pilaf cu pipote de pui

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro