Tiramisu cu fructe de pădure
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-1_1.jpg)
Se prepară crema de mascarpone astfel: se separă albuşurile de gălbenuşuri.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-4_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-5_1.jpg)
Gălbenuşurile se bat cu mascarpone şi se adaugă peste albuşurile bătute spumă cu zahărul.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-6_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-7_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-8_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-9_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-10_1.jpg)
Peste acest amestec se adaugă frişca bătută. Se amestecă totul şi se dă la rece pentru câteva ore.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-11_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-12_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-13_1.jpg)
Pişcoturile se înmoaie în siropul de la fructele de pădure sau sirop din compot.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-2_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-3_1.jpg)
Peste primul strat de pişcoturi de toarnă cremă, iar peste cremă se presară fructele de pădure.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-1_2.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-2_2.jpg)
Apoi se adaugă încă un strat de pişcoturi însiropate, cremă şi fructe deasupra.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-3_2.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-4_2.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1881/description/file-5_2.jpg)