Cartofi cu bulion la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie cartofii într-un vas termorezistent.

Se amestecă bulionul cu 1-2 pahare de apă şi se adaugă sarea, pentru a se dizolva.


Peste cartofi se adaugă bulionul dizolvat (cartofii trebuie să fie acoperiţi de sos; dacă nu aţi pus apă suficientă în bulion se poate completa şi direct în vasul în care aţi pus cartofii), foile de dafin, usturoiul tăiat mărunt, 2 linguri de ulei şi piper.


Se acoperă vasul şi se bagă la cuptor la 200 grade timp de 45 de minute.

Etichete: cartofi
(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tiramisu cu fructe de pădure Tiramisu cu fructe de pădure

Rețeta mai nouă   Şniţel din piept de pui Şniţel din piept de pui

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro