Sfeclă roșie cu morcov la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăță morcovul și sfecla roșie.

În două castroane separate se prepară două amestecuri.

Unul pentru morcov cu usturoi, salvie, usturoi, oțet.

Iar în celălalt sfeclă roșie cu rozmarin, usturoi, oțet balsamic.

Peste amândouă se pune sare, piper și ulei de măsline.

Apoi se amestecă.

Dacă le-am amesteca împreună, s-ar colora morcovul complet în roșu de la sfecla roșie.

Așa că încercăm să le pătrăm cât de cât separat chiar și în vasul de cuptor. Gusturile se vor atinge însă la bază.

Jumătate de oră la 200 de grade cred că ar trebui să fie suficient.

Etichete: sfecla rosie
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Midii cu mangetout și roșii cherry Midii cu mangetout și roșii cherry

Rețeta mai nouă   Cod în crustă de pesmet la cuptor Cod în crustă de pesmet la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro