Orez cu legume şi grăsime de raţă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-o cratiţă se topeşte grăsimea de raţă.

Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în grăsimea topită, până se înmoaie.

Se adaugă morcovul ras şi sosul de ardei şi se călesc împreună.


Se adaugă şi orezul foarte bine spălat sub jet de apă rece, lăsându-se să se prăjească puţin.

Se completează cu apă de trei ori cantitatea de orez.

Când începe să fiarbă se adaugă mazărea. Se condimentează şi se lasă să fiarbă.


La final se mai lasă câteva minute acoperit pentru ca orezul să se umfle bine.

Se serveşte ca garnitură la orice friptură sau ca atare.


Etichete: orez | pilaf
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • super!!!!!pentru dieta mea;multumesc pentru reteta.

  Rețeta mai veche Somon la cuptor cu sos de soia şi muştar Somon la cuptor cu sos de soia şi muştar

Rețeta mai nouă   Ciorbă de gâscă Ciorbă de gâscă

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro