• Orez cu peşte afumat

    Orez cu peşte afumat

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt. Ardeiul se taie cubuleţe şi se adaugă peste ceapă. Se călesc…

  • Orez cu legume şi grăsime de raţă

    Orez cu legume şi grăsime de raţă

    Într-o cratiţă se topeşte grăsimea de raţă. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în grăsimea topită,…

  • Pilaf cu spanac de post

    Pilaf cu spanac

    Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în ulei. Peste ceapa călită se adaugă orezul spălat în…

  • Pilaf de orez cu legume de post

    Pilaf de orez cu legume

    Ceapa şi ardeiul se taie mărunt, morcovul se taie rondele şi se călesc împreună în puţin ulei. Când s-au…

  • Pilaf de gâscă

    Pilaf de gâscă

    Pieptul de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert 30 de minute, se adaugă şi legumele în…

  • Pilaf cu pipote de pui

    Pilaf cu pipote de pui

    Se spală pipotele de pui şi se pun la fiert într-o oală cu apă şi sare. Dacă se formează spumă, aceasta…

  • Pilaf de ciuperci de post

    Pilaf de ciuperci

    Se curăţă, se spală şi se taie ciupercile bucăţi (dacă se folosesc ciuperci proaspete). Se pun la fiert…

  • Pilaf roşu cu legume

    Pilaf roşu cu legume

    Se curăţă legumele şi se spală. Se căleşte ceapa. După ce devine sticloasă se pun rădăcinoasele. Apoi…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro