Dovleac la cuptor cu brânză și muștar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Dovleacul se taie cubulețe.

Se adaugă ulei de măsline.

Se condimentează cu sare și piper.

Se amestecă.

Se pun într-o tavă de cuptor.

Se introduc în cuptorul preîncălzit la 250 grade și se scot după aproximativ 20 minute.

Brânza se taie cubulețe

Se face un amestec din muștar și ulei de măsline.

Peste cuburile de dovleac scoase din cuptor

se adaugă brânza

și muștarul.

După ce se amestecă este gata pentru servit.

Etichete: dovleac
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Iepure cu arome italiene Iepure cu arome italiene

Rețeta mai nouă   Limbă cu sos de hrean și muștar Limbă cu sos de hrean și muștar

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro