Dovleac la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăță dovleacul de coajă și se taie cuburi.

Se pun într-o tavă unsă cu ulei.

Se pisează usturoiul și se amestecă cu ulei de măsline.

Cu acest amestec de usturoi se unge dovleacul din tavă.

Se presară nucșoară, scorțișoară și sare.

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit

până se înmoaie dovleacul.

Etichete: dovleac
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mini Cheescake "Mărțișor" Mini Cheescake "Mărțișor"

Rețeta mai nouă   Chiftele din piept de curcan și legume la cuptor Chiftele din piept de curcan și legume la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro