• Orez persan de post

    Orez persan

    Orezul se fierbe conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Peste orezul fiert se adaugă alunele şi caju, caisele…

  • Porc cu mango şi paste din orez

    Porc cu mango şi paste din orez

    Carnea se taie fâşii potrivite. Bucăţile de carne se prăjesc în puţin ulei, într-o tigaie. Se condimentează…

  • Risotto cu mazăre şi porumb de post

    Risotto cu mazăre şi porumb

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă orezul şi se căleşte puţin în ulei împreună…

  • Orez cu peşte afumat

    Orez cu peşte afumat

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt. Ardeiul se taie cubuleţe şi se adaugă peste ceapă. Se călesc…

  • Paste de orez cu mazăre şi somon

    Paste de orez cu mazăre şi somon

    Pastele de orez se pun în apă clocotită cu sare. Se lasă să stea 4-5 minute. Se scurg de apă şi se spală…

  • Orez cu legume şi grăsime de raţă

    Orez cu legume şi grăsime de raţă

    Într-o cratiţă se topeşte grăsimea de raţă. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în grăsimea topită,…

  • Pilaf cu spanac de post

    Pilaf cu spanac

    Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în ulei. Peste ceapa călită se adaugă orezul spălat în…

  • Ton cu risotto şi sos de ciuperci

    Ton cu risotto şi sos de ciuperci

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt. Ciupercile se spală în apă rece, se curăţă şi se taie în…

  • Orez cu fasole boabe

    Orez cu fasole boabe

    Kaizerul se taie şi se pune la prăjit, fără ulei, la foc mic, până devine crocant. Se adaugă ceapa, apoi…

  • Pilaf de orez cu legume de post

    Pilaf de orez cu legume

    Ceapa şi ardeiul se taie mărunt, morcovul se taie rondele şi se călesc împreună în puţin ulei. Când s-au…

  • Budincă de orez cu banane

    Budincă de orez cu banane

    Se fierbe orezul cu laptele şi un praf de sare. Se separă albuşurile de gălbenuşuri, iar albuşurile se bat…

  • Pilaf de gâscă

    Pilaf de gâscă

    Pieptul de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert 30 de minute, se adaugă şi legumele în…

  • Pilaf cu pipote de pui

    Pilaf cu pipote de pui

    Se spală pipotele de pui şi se pun la fiert într-o oală cu apă şi sare. Dacă se formează spumă, aceasta…

  • Varză a la Cluj

    Varză a la Cluj

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei. Când ceapa devine transparentă, se adaugă carnea tocată şi…

  • Supă de roşii cu orez

    Supă de roşii cu orez

    Zarzavatul se taie cubuleţe şi se pune la fiert în supa de pui. Se adaugă şi roşiile decojite tăiate mărunt…

  • Pilaf de ciuperci de post

    Pilaf de ciuperci

    Se curăţă, se spală şi se taie ciupercile bucăţi (dacă se folosesc ciuperci proaspete). Se pun la fiert…

  • Orez cu lapte şi mere caramel

    Orez cu lapte şi mere caramel

    Se curăţă merele de cotor, se taie sferturi şi se pun cu 1/2 cană zahăr, scorţişoară şi esenţă de…

  • Pilaf roşu cu legume

    Pilaf roşu cu legume

    Se curăţă legumele şi se spală. Se căleşte ceapa. După ce devine sticloasă se pun rădăcinoasele. Apoi…

  • Paste din orez cu sos şi carne de vită

    Paste din orez cu sos şi carne de vită

    Se toacă usturoiul mărunt şi se căleşte în 2 linguri ulei, după care se scoate şi se aruncă. Se pasează…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro