Risotto cu mazăre şi porumb

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei.

Se adaugă orezul şi se căleşte puţin în ulei împreună cu ceapa.

Se adaugă apă de 3 ori cantitatea de orez,

mazărea şi porumbul şi se lasă să fiarbă la foc potrivit.

Se serveşte ca atare sau ca garnitură la orice tip de friptură.


Etichete: orez | risotto | mazare | porumb
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciuperci pleurotus pane Ciuperci pleurotus pane

Rețeta mai nouă   Ouă thailandeze Ouă thailandeze

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro