Varză a la Cluj

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei.

Când ceapa devine transparentă, se adaugă carnea tocată şi se călesc împreună.

Separat se fierbe orezul. Când este fiert se adaugă peste amestecul de ceapă şi carne tocată.

Se adaugă şi 2 linguri de pasta de tomate, sare şi piper şi se mai fierbe încă 10 minute.

Într-un vas termorezistent se pune un strat de varză murată tăiată mărunt, peste varză se adaugă un strat din amestecul de carne cu orez. Se alternează varza cu amestecul de carne cu orez, ultimul strat fiind de varză. Se pun peste ultimul strat de varză încă 2 linguri de pastă de tomate, care se întind uniform pe toată suprafaţa.

Se bagă la cuptor până când se rumeneşte frumos.

Se poate servi cu smântână, după preferinţă.

(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tarte cu fructe Tarte cu fructe

Rețeta mai nouă   Macaroane cu brânză Macaroane cu brânză

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro