Varză murată călită cu afumătură

(Varză acră călită)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se toacă varza în fâşii subţiri, se taie mărunt ceapa, ardeii, roşiile, ţelina şi se pun toate într-o formă pentru cuptor. Printre ele se strecoară şi bucăţile de costiţă afumată.

Se stropesc cu vin şi cu ulei, se amestecă şi se bagă la cuptorul încins timp de 2-3 ore la 180 grade.

Către final se adaugă frunza de dafin, se potriveşte de sare, piper şi se pune o lingură, două de bulion. Se mai ţine la cuptor un sfert de oră.

(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Macrou marinat la rece Macrou marinat la rece

Rețeta mai nouă   Ştiucă umplută pe pat de legume Ştiucă umplută pe pat de legume

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro