Tocăniţă cu ciuperci, afumătură şi carne de vită

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de vacă se taie cubuleţe şi se pune la fiert în apă cu sare timp de 45 de minute.

Într-un vas, se frige afumătura tăiată felii. Când este gata se scoate pe o farfurie cu şerveţele pentru a absorbi surplusul de grăsime.


Carnea de vită, fiartă, se pune într-o pungă şi se adaugă peste ea 2 linguri de făină. Se amestecă foarte bine.


În acelaşi vas în care s-au fript bucăţile de afumătură, se pun 2 linguri de ulei şi se adaugă carnea amestecată cu făină. Se căleşte până când bucăţile devin maronii.

Bucăţile de vită astfel obţinute se scot într-o farfurie.

În acelaşi ulei se călesc împreună ceapa tăiată mărunt şi morcovul tăiat rondele.

Se adaugă şi usturoiul tăiat felii şi ciupercile, de asemenea, tăiate felii.


Se adaugă apoi carnea de vită, afumătura, coniacul, supa de vită, pasta de tomate, cimbru, sare şi piper şi se amestecă bine.



Se adaugă şi vinul roşu şi cele 2 foi de dafin şi se mai lasă sa fiarbă 20 de minute.


(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Supă de roşii cu orez Supă de roşii cu orez

Rețeta mai nouă   Tarte cu fructe Tarte cu fructe

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro