Vită cu cimbru și boia

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpa de vită se pune la fiert cu legumele întregi şi condimentele.

Se fierbe timp de o oră, în oala sub presiune.

Se lasă să se răcească puţin, apoi se taie în felii groase de 1 cm.

Bucăţile de carne se pun într-un vas termorezistent, se condimentează cu sare, piper, boia şi cimbru, se adaugă untul tăiat feliuţe subţiri,

se adaugă vinul

şi supă de vită în care a fiert carnea, atât cât să acopere carnea pe jumătate. Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20-25 de minute.

Se serveşte cu salată rucola.

Etichete: carne de vita
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cod în sos dulce acrișor Cod în sos dulce acrișor

Rețeta mai nouă   Rață la cuptor Rață la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro